برای برخی، نوشتن برای اهداف سئو و نوشتن برای جذب و جذب مخاطب، دو هدف متضاد به نظر می رسد. من کاملا مخالفم. مطمئناً، اگر می‌خواهید یک پست وبلاگی مناسب سئو داشته باشید، کلماتی که می‌خواهید پیدا شوند باید در مکان برجسته‌ای قرار داشته باشند. اما، استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی به شدت خوانایی متن شما را مختل می کند، که قطعاً نمی خواهید انجام دهید. در واقع، تراکم بالای عبارت کلیدی حتی می تواند سیگنالی برای گوگل باشد مبنی بر اینکه شما ممکن است کلمات کلیدی را در متن خود پر کنید و این می تواند بر رتبه بندی شما تأثیر منفی بگذارد.

این پست نکاتی را در مورد نوشتن پست های وبلاگی ارائه می دهد که سئو پسند و قابل خواندن هستند. این دو هدف همیشه باید دست به دست هم بدهند، زیرا ما معتقدیم نوشتن به زبان قابل فهم بازدیدکنندگان بیشتری را برای شما به ارمغان می آورد و آنها را در سایت خود نگه می دارد.

کسب اطلاعات بیشتر: 9 راه برای اینکه وب سایت خود را فوق العاده سریع کنید 

قبل از شروع: تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید

قبل از شروع نوشتن، باید تحقیق در مورد کلمات کلیدی انجام دهید. اگر می خواهید بر نتایج جستجو تسلط داشته باشید، باید بفهمید که مخاطب شما واقعاً چه کلماتی را جستجو می کند. اینها موضوعاتی هستند که باید درباره آنها بنویسید و کلمات کلیدی که باید در متن خود استفاده کنید.

هنگامی که تحقیقات کلمات کلیدی خود را انجام دادید و لیستی از کلیدواژه های متمرکز برای نوشتن دارید، وقت آن رسیده است که به نوشتن ادامه دهید. در اینجا 10 نکته وجود دارد که به شما کمک می کند تا با یک پست وبلاگ عالی پایان دهید!

نکات نوشتن برای پست های وبلاگی که سئوی مناسبی دارند

مهمتر از همه، پست وبلاگ شما باید یک نوشته خوب باشد. هنگامی که یک پست وبلاگ جدید را شروع می کنید، بسیاری از وبلاگ نویسان تازه شروع به نوشتن می کنند و هر آنچه به ذهنشان می رسد را تایپ می کنند. در حالی که این ممکن است برای برخی از افرادی که استعدادهای نویسندگی طبیعی دارند کارساز باشد، دیگران ممکن است به کمک نیاز داشته باشند. من شخصاً هنگام نوشتن یک وبلاگ جدید همیشه از این “قوانین” پیروی می کنم.

1. قبل از نوشتن فکر کنید!

قبل از شروع، به دقت در مورد پیام قطعه خود فکر کنید. چه چیزی می خواهید به خوانندگان خود بگویید، یا به کدام سوال اصلی می خواهید پاسخ دهید؟ هدف مقاله شما چیست؟ و می خواهید خوانندگان شما در انتهای صفحه چه کاری انجام دهند؟ قبل از شروع و فکر کردن در مورد هدف جستجویی که ممکن است کسی داشته باشد، پاسخ این سوالات را یادداشت کنید. یک راه آسان برای دریافت بینش در این مورد، مشاهده نتایج جستجو برای عبارت جستجویی است که می خواهید با آن رتبه بندی کنید.

2. ساختاری برای پست خود طراحی کنید

برای نوشتن یک پست وبلاگ خوانا و سئو پسند، باید یک ساختار واضح ایجاد کنید. این بدان معنی است که هر پست باید دارای:

نوعی مقدمه (که در آن موضوع خود را معرفی می کنید).
بدن (که پیام اصلی در آن نوشته شده است)؛
نتیجه گیری (که در آن ایده های اصلی را خلاصه می کنید یا نتیجه می گیرید).
در چند جمله در هر سه قسمت آنچه را که می خواهید بگویید بنویسید. اکنون خلاصه ای از پست خود را ایجاد کرده اید. این به شما کمک می کند تا یک پست وبلاگ ساختاریافته و قابل خواندن ایجاد کنید. اکنون نوشتن واقعی می تواند آغاز شود.

3. از پاراگراف ها و عنوان ها استفاده کنید

همه از پاراگراف ها استفاده می کنند، اما همه آنها را به خوبی استفاده نمی کنند. هر جمله جدید را فقط به این دلیل که زیبا به نظر می رسد با یک خط جدید شروع نکنید. همچنین سعی کنید آنها را زیاد طولانی نکنید، زیرا هر پاراگراف باید ایده یا موضوع خاص خود را داشته باشد. از خود بپرسید ایده اصلی هر پاراگراف چیست؟ شما باید بتوانید آن ایده اصلی را در یک جمله خلاصه کنید. اگر این امکان پذیر نیست و برای توضیح ایده اصلی به جملات بیشتری نیاز دارید، فقط باید از پاراگراف های بیشتری استفاده کنید.

عناوین مناسب همچنین به خوانندگان شما کمک می کند تا متوجه شوند که قسمت خاصی از متن شما در مورد چیست. اگر می خواهید مردم راه خود را از طریق مقالات شما پیدا کنند، از عنوان های فرعی برای هدایت آنها استفاده کنید. عنوان‌های فرعی به خوانندگان کمک می‌کنند صفحه شما را اسکن کنند و ساختار مقالات شما را روشن کنند. آنها نه تنها برای خوانایی، بلکه برای SEO نیز مهم هستند. به همین دلیل است که توصیه می کنم از کلمه کلیدی خود در برخی از زیرعنوان ها استفاده کنید. منظور من برخی از آنهاست، زیرا استفاده از کلمه کلیدی شما در هر عنوان، متن را ناهموار و غیرطبیعی می کند. این کار باعث می‌شود افراد از خواندن بیشتر خودداری کنند.

4. از کلمات انتقالی استفاده کنید

کلمات انتقالی به افراد کمک می کنند متن شما را اسکن کنند و رابطه بین جملات و پاراگراف ها را درک کنند. برای مثال، بیایید بگوییم که سه دلیل وجود دارد که مردم محصول شما را بخرند. شما باید از کلمات سیگنالی مانند: “اول از همه” استفاده کنید. “ثانیا” و “بالاخره”. همچنین، کلماتی مانند “اما”، “به طور مشابه” و “مثلا” سیگنال واضحی به خوانندگان شما می دهند. خوانندگان بلافاصله متوجه خواهند شد که پس از کلماتی مانند “خلاصه کردن” یا “به طور خلاصه” نتیجه گیری خواهد شد. بنابراین کلمات انتقالی برای افزودن ساختار به متن شما بسیار مهم هستند.

5. از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید

پر کردن مقاله خود با کلمه کلیدی تمرکز، جذابیت خواندن آن را کاهش می دهد و همچنین می تواند به رتبه شما آسیب برساند. گوگل در حال هوشمندتر شدن است و از شما می خواهد محتوایی بنویسید که کاربران آن را دوست داشته باشند. نمی خواهد از کلمه کلیدی تمرکز خود در هر جمله دیگری استفاده کنید و راه های دیگری برای تجزیه و تحلیل متن شما دارد. یکی از راه هایی که گوگل موضوع متن شما را درک می کند، تشخیص مترادف ها و سایر کلمات کلیدی مرتبط با عبارت کلیدی تمرکز شما است. به همین دلیل است که باید از مترادف ها و کلمات کلیدی مرتبط در سراسر نسخه خود استفاده کنید.

مترادف ها نسبتاً آسان هستند، اما فکر کردن به کلمات کلیدی مرتبط کمی چالش برانگیزتر است. به همین دلیل است که ما یک ویژگی جدید را در افزونه خود معرفی کرده ایم که به شما کمک می کند بلافاصله عبارات کلیدی مرتبط را پیدا کنید. بر اساس کلمه کلیدی تمرکز شما، افزونه ما می تواند تعدادی عبارات کلیدی مرتبط را با کلیک یک دکمه ایجاد کند! به همراه چند بار جستجو برای آن کلمه کلیدی و روند جستجو چگونه است. این ویژگی توسط SEMrush پشتیبانی می‌شود و می‌توان از آن در افزونه‌های رایگان و Premium استفاده کرد. بنابراین از این ویژگی عبارت کلیدی مرتبط استفاده کنید!

6. طول مقاله خود را بهینه کنید

مطمئن شوید که پست های وبلاگ شما حداقل 300 کلمه داشته باشد اما طول مقاله خود را متعادل نگه دارید. گوگل مقالات طولانی را دوست دارد، با این حال، اگر مقاله شما بیش از حد طولانی باشد، می تواند کاربران را بترساند. من توصیه می کنم فقط زمانی مقالات طولانی بنویسید که می دانید نویسنده ماهری هستید. از بسیاری از بازدیدکنندگان شما می‌خواهد که کل پست شما را وقتی طولانی است بخوانند. اگر مطمئن نیستید که یک پست وبلاگ چقدر باید باشد، این مقاله را بررسی کنید. و به یاد داشته باشید که به استفاده از عبارت کلیدی فوکوس خود در سراسر متن خود ادامه دهید تا مطمئن شوید که یک پست وبلاگی سئو پسند خواهید داشت!

7. پیوند به محتوای موجود

اگر قبلاً مطالبی را در مورد همان موضوع پست فعلی خود نوشته اید، فراموش نکنید که به و از این پست ها پیوند دهید. این پست وبلاگ جدید شما و پست‌های موجود را قوی‌تر می‌کند، زیرا در این موضوع اقتدار نشان می‌دهید. علاوه بر این، ساختار پیوند شما برای رتبه بندی شما در گوگل نیز مهم است. و فراموش نکنیم که پیوند دادن به محتوای دیگر در مورد یک موضوع برای خوانندگان شما عالی است، زیرا ممکن است آنها نیز علاقه مند به خواندن این پست های مرتبط باشند. این به آنها کمک می کند تا در سایت شما حرکت کنند.

ما این را پیوند داخلی می نامیم و هم خوانندگان شما و هم گوگل از شما برای آن تشکر خواهند کرد. این به آن‌ها کمک می‌کند محتوای شما را مدیریت کنند و روابط بین محتوای مختلف سایت شما را درک کنند، بنابراین برای پیوند دادن به محتوای قبلی‌تان زمان بگذارید. ابزار پیوند داخلی ما می تواند با پیشنهاد صفحات و پست های مرتبط در سایت شما که می توانید به آنها پیوند دهید، به شما کمک کند.

8. اجازه دهید دیگران پست شما را بخوانند

قبل از انتشار پست خود، مطمئن شوید که اجازه دهید شخص دیگری ابتدا آن را بخواند. از آنها بپرسید که آیا مفهوم اصلی پست شما را درک می کنند یا خیر و از آنها دعوت کنید تا هر گونه اشتباه تایپی و گرامری را تصحیح کنند. این می تواند با ارائه دیدی عینی از خوانایی و جذابیت متن به شما کمک کند. اگر فردی در تیم خود دارید که اتفاقاً در موضوعی که در مورد آن می نویسید متخصص است، حتماً پست خود را از او عبور دهید. به این ترتیب آنها می توانند بررسی کنند که آیا شما همه چیزهایی را که نیاز دارید پوشش می دهید یا خیر و پیشنهادهایی برای بهتر کردن پست شما ارائه می دهند.

9. به طور منظم محتوا اضافه کنید

اضافه کردن مرتب پست های وبلاگ جدید به وب سایت خود به گوگل می گوید که وب سایت شما زنده است. این مهم است زیرا اگر سایت شما فعال نباشد، گوگل کمتر آن را می‌خزد و این ممکن است بر رتبه‌بندی شما تأثیر منفی بگذارد. اما فقط به خاطر پست کردن پست نکنید. مطمئن شوید که هر چیزی که پست می‌کنید محتوای باکیفیت باشد: مقاله‌های آموزنده و خوش‌نویسی که خوانندگان را سرگرم می‌کند و با هدف جستجوی آنها مطابقت دارد.

اگر در ارسال پست به طور منظم مشکل دارید، ممکن است ایده خوبی باشد که یک تقویم سرمقاله برای وبلاگ خود ایجاد کنید. این به شما امکان می دهد این فرآیند را به گونه ای ساختار دهید که متناسب با شما و تیم شما باشد. همچنین ایده خوبی است که پست های وبلاگ قدیمی خود را هر چند وقت یکبار به روز کنید تا از کهنه شدن آنها جلوگیری کنید.